WORDPRESS WEBSITE LATEN BOUWEN?

Doen wij!

Wij bouwen websites!

Een website laten bouwen? Dat doen wij, maar onze echte specialiteit is het bovenaan krijgen van websites in Google en Bing door zoekmachine optimalisatie. Want:  wat heb je aan een nieuwe website zonder bezoekers?

Een website is er al vanaf € 199,-

Onze websites hebben standaard:

Premium WordPress Thema

Professioneel ontwerp

Gratis SSL

Bedrijfskleuren

Premium plugins

Mobiel vriendelijk

Extra opties en vragen:

Ik heb al eigen hosting

Dit is prima. U kunt er voor kiezen om zelf de hosting te regelen, en als u die al heeft, ook prima.

Wil je een webshop?

Wij hebben een netwerk met webshop bouwers die kunnen helpen met het bouwen van webwinkels.

Tekst en afbeeldingen laten verzorgen?

De prijzen voor pagina's zijn inclusief door afnemer (klant) aangeleverde teksten en afbeeldingen. Wil je teksten door Rankify laten schrijven? Dat kan ook. Kosten zijn afhankelijk per branche.

Onderhoudscontract: Beheer en Up-to-date houden software en plugins

Na het bouwen en afleveren van de website is het beheer in uw handen. De gebruikte software krijgt regelmatig updates voor probleemoplossingen, verbeteringen, nieuwe mogelijkheden en betere beveiliging. Deze kunnen van invloed hebben op de werking van uw website. Met ons standaard hosting pakket van neemt u die taken op u. 

Onderhoudscontract:

Vanaf € 35,- p/m nemen wij deze taken op ons zodat alle software en plugins up-to-date zijn en wanneer er problemen ontstaan lossen wij die kosteloos op mits deze niet door u of derden zijn ontstaan. Deze prijs is inclusief hosting, en exclusief aanpassingen op de website. 

Ik wil meer pagina's toevoegen

Na het oplevere van een website kost een uitbreiding € 50,- per pagina, excl. optimalisatie van tekst en opmaak. (tot 500 woorden). Indien je een website hebt laten maken inclusief SEO, dan kost een extra pagina € 100,- met aangeleverde tekst.

Zelf aanleveren tekst, afbeeldingen en video bestanden

Tekst, afbeeldingen en video worden door opdrachtgever aangeboden. Zonder SEO opdracht worden deze 1 op 1 gebruikt op de website. Wil je het door ons laten doen, vraag naar de mogelijkheden. 

Ik wil extra snelle levering

Extra snelle levering is mogelijk, wanneer alle tekst, afbeeldingen en eventueel video op tijd worden aangeleverd. Vraag naar de mogelijkheden.

E-mail instelingen in Outlook of CRM ?

Wij bieden geen hulp bij e-mail instellingen in bijvoorbeeld Microsoft Outlook of een CRM systeem. We raden aan zelf een Gsuite account af te sluiten bij Google. Lees meer: https://gsuite.google.nl/intl/nl/products/gmail/

Andere instellingen op locatie?

Nee, wij kunnen helaas niet helpen bij instellingen op locatie.

 

Garantie?

Met een onderhoudscontract houden we alles in de gaten en doen updates uitvoeren. Mocht er iets kapot gaan tijdens het onderhoudscontract, dan lossen wij dit kosteloos op. 

30-dagen garantie op inhoud van de website na oplevering. Indien er wijzigen moeten worden doorgevoerd, kan dit binnen 30 dagen na oplevering geschieden. Na 30-dagen kunnen er kosten in rekening gebracht worden, afhankelijk van de wijziging.

Website laten bouwen?

ja-graag