WEBSITE LATEN MAKEN
in Zeeland

Laat uw gegevens achter

Invalid Email

Wij bouwen websites! Voor ondernemers in Zeeland

Een website laten maken, in Zeeland? Dat doen wij, maar onze echte specialiteit is het bovenaan krijgen van websites in Google en Bing door zoekmachine optimalisatie. Want:  wat heb je aan een nieuwe website zonder bezoekers?

Onze websites hebben standaard

Premium WordPress Thema

Professioneel ontwerp

Gratis SSL

Bedrijfskleuren

Premium plugins

Mobiel vriendelijk

Door iemand anders laten bouwen? Vergeet aub geen SEO specialist in te huren voor je online gaat

Vergeet aub niet om bij het maken van de website al aan je vindbaarheid te denken. Het is zonde van al je kosten om dit later alsnog te moeten doen! SEO begint al bij het maken van je website. Bouw je niet met ons? Huur ons dan in om betere vindbaarheid vanaf dag 1 te waarborgen!

Basis website

Vanaf € 650,-

 • - 5-10 pagina's
 • - Snelle levering (7 dagen)
 • - Eigen beheer!
 • - Mobiel vriendelijk
 • - WordPress website

Compleet incl. SEO

Vanaf €2599,-

 • - Vanaf 5 pagina's
 • - Snelle levering (14 dagen)
 • - Eigen beheer!
 • - Mobiel vriendelijk
 • - SEO optimaal!
 • - Koppelingen met:
 • - - Google Analytics
 • - - Google Search Console

De hoogste plaats in Google!

Een website laten maken, is 1 ding.. Bezoekers krijgen een andere. Omdat wij als SEO Bureau hier dagelijks mee bezig zijn weten wij als geen ander dat een mooie website an-sich geen nut heeft zonder bezoekers. Je wilt toch gevonden worden in de zoekmachines? Indien je een grotere website wilt,  werken wij samen met webbureaus in Zeeland die zijn gespecialiseerd in WordPress websites, qua design en techniek. Rankify helpt de website hoog in Google te scoren!

Dit is vrij om te doen. U kunt er voor kiezen bij ons de hosting te regelen maar u kunt ook zelf uw hosting regelen. 

Na het bouwen en afleveren van de website is het beheer in uw handen. De gebruikte software krijgt regelmatig updates voor probleemoplossingen, verbeteringen, nieuwe mogelijkheden en betere beveiliging. Deze kunnen van invloed hebben op de werking van uw website. Met ons standaard hosting pakket van neemt u die taken op u. 

Vanaf € 35,- p/m nemen wij deze taken op ons zodat alle software en plugins up-to-date zijn en wanneer er problemen ontstaan lossen wij die kosteloos op mits deze niet door u of derden zijn ontstaan. Deze prijs is inclusief hosting. 

Uitbreiding vanaf € 50,- per pagina, excl. optimalisatie. (tot 500 woorden). 

Tekst, afbeeldingen en video worden door opdrachtgever aangeboden. Zonder SEO opdracht worden deze 1 op 1 gebruikt op de website. 

WordPress website laten bouwen door een andere partij?

Wij werken samen met veel andere website bouwers door heel Nederland, vooral omdat we gefocust zijn op het hoger komen in Google. Het kan zijn dat wij uw gegevens doorsturen naar een 3e partij die de offerte zal verzorgen. 

Extra snelle levering is mogelijk, wanneer alle tekst, afbeeldingen en eventueel video op tijd worden aangeleverd. Vraag voor de mogelijkheden.

Snelheid is ook een ding! 

De snelheid van de website is net zo belangrijk als SEO... het is zelfs een onderdeel van Google, heb je een langzame website, dan zul je vaak niet hoog kunnen komen en niet hoog kunnen blijven. Als een bezoeker direct weer teruggaat naar Google omdat jullie website zo langzaam is, dan zal dit gevolgen hebben op de lange termijn. Google zal de webpagina steeds lager laten scoren.  Ga dus niet alleen voor het uiterlijk!!

Op zoek naar een Website bouwer?

Vergeet dan niet het Google verhaal mee te nemen! Door een andere partij laten bouwen? Prima, als wij mee kunnen kijken en helpen gelijk de website optimaal online te zetten.