WEBSITE LATEN MAKEN op Goeree Overflakkee?

Wij bouwen WordPress websites! Voor ondernemers 

Buutengeweun! Een website laten maken, op Goeree Overflakkee? Dat doen wij, maar onze echte specialiteit is het bovenaan krijgen van websites in Google en Bing door zoekmachine optimalisatie. Want:  wat heb je aan een nieuwe website zonder bezoekers?

Onze websites hebben standaard

 

Premium WordPress Thema

Professioneel ontwerp

Gratis SSL

Bedrijfskleuren

Premium plugins

Mobiel vriendelijk

Dit is vrij om te doen. U kunt er voor kiezen bij ons de hosting te regelen maar u kunt ook zelf uw hosting regelen. 

Na het bouwen en afleveren van de website is het beheer in uw handen. De gebruikte software krijgt regelmatig updates voor probleemoplossingen, verbeteringen, nieuwe mogelijkheden en betere beveiliging. Deze kunnen van invloed hebben op de werking van uw website. Met ons standaard hosting pakket van neemt u die taken op u. 

Wij kunnen deze taken op ons nemen zodat alle software en plugins up-to-date zijn en wanneer er problemen ontstaan lossen wij die kosteloos op mits deze niet door u of derden zijn ontstaan. 

Uitbreiding van de website achteraf is ook mogelijk. Kosten worden dan wel in rekening gebracht. 

Tekst, afbeeldingen en video worden door opdrachtgever aangeboden. Zonder SEO opdracht worden deze 1 op 1 gebruikt op de website. 

Extra snelle levering is mogelijk, wanneer alle tekst, afbeeldingen en eventueel video op tijd worden aangeleverd. Vraag voor de mogelijkheden.

WordPress Website laten maken op flakkee?

Website bouwer Rankify is gevestigd in Middelharnis,
op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

Laat uw gegevens achter, wij nemen z.s.m. contact op!

Invalid Email