Onze klanten groeien online door hoger in Google te scoren!

SEO DIENSTEN


Willen jullie ook groeien?

ja-graag

Succes verhaal

WODprep groeide 984% in 8 maanden tijd!

Dat is een van onze klanten! Lees hun SEO case study hier


Een SEO abonnement is geschikt voor webwinkels maar ook voor ondernemingen zoals bijvoorbeeld makelaars, fysiotherapeuten, hypotheek verstrekkers, bouwbedrijven, fitness instructeurs etc.

Maak snel een afspraak om te zien hoe jullie meer klanten kunnen krijgen!

seo case study 984% meer bezoekers

Wat voorgaande klanten over onze SEO aanpak zeggen:

VAN RANKIFY'S GOOGLE REVIEWS:

Naam: Elite PT
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Marco van Rankify is een zeer kundige en toegewijde SEO specialist. Rankify heeft de vindbaarheid op google van mijn bedrijf sterk verbeterd. Hieruit zijn veel leads en uiteindelijk meerdere klanten uit voort gekomen. Rankify is een aanrader !

Naam: Zout-en-Peper.nl
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Analyse

Marco heeft ons super geholpen. De analyse die hij uitgevoerd heeft was erg gedetailleerd en we hadden er erg veel aan. Ook de aanbevelingen die hij deed waren erg goed en direct te implementeren. Nogmaals bedankt Marco!

Naam: Combi Trip
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Check

Uitstekende SEO analyses en advies. Aanbevolen!

Naam: Fysio Moniek
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Top service, heeft ons goed kunnen helpen met het optimaliseren van de website van de praktijk, waardoor we nu beter zijn te vinden via Google. Heeft veel kennis van zaken en levert snel werk. Een echte aanrader dus, voor als je hulp zoekt om de puntjes op de i te zetten voor je website.

Naam: Tim Kraaijvanger
Rating: 5 sterren

Uitstekend SEO-bureau. Marco is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik dat als eerst van Marco, daarna hoor ik er pas van via andere blogs / SEO-mensen. Hij is gewoon 100% up-to-date en daarmee 100% SEO. Hij heeft oog voor de technische kant van SEO en dat is iets wat ik vaak mis bij andere SEO-bureaus. Kortom, aanrader!

Naam: Go-Vapour
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Coaching

Prima SEO bureau, Marco de eigenaar heeft veel verstand van zaken en onze vindbaarheid op Google is zichtbaar verbeterd.

Naam: De Rijke Veiligheid
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Training

Marco heeft in een ochtend geholpen om uitleg te geven over de SEO en vindbaarheid binnen google. Hij heeft kennis van zaken en geeft concrete tips die zichtbaar effect hebben. Dank voor je moeite!

Naam: J. Roetman
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Check

SEO Analyse is super, bedankt voor de goede tips! Zeker aan te raden als je hoger in google wilt komen en je bedrijf beter wilt promoten online.

SEO opties: Pakketten en prijzen

Kies de optie die het beste bij jullie past.

Website check

SEO analyse

 • - Website checkup
 • - Website SEO proof maken

SEO op locatie

Incompany SEO

 • - Website verbeteren
 • - Hoger scoren in Google en Bing
 • - Meer bezoekers
 • - Meer klanten
 • - Meer omzet
 • - Werken op locatie
 • - Eenmalig of terugkerend

Interesse of hulp nodig?


Meer bezoekers krijgen op je website gebeurt niet vanzelf.

Neem contact op om te zien wat Rankify voor jullie kan betekenen.

Invalid Email

Over de SEO diensten van Rankify:

 1. Bij het Incompany SEO specialist wordt binnen de overeengekomen aantal uren alles opgepakt om hoger in Google te scoren, bij jullie op locatie. 
 2. Dit kan 1 keer per maand zijn, 1 keer per week, of maar eenmalig. De lijntjes korter, de effectiviteit omhoog.
 3. Prijzien voor Incompany SEO is exclusief reiskosten.
 • Je kiest zelf hoe lang je een SEO abonnement afneemt! Het abonnement kan worden verlengt zolang men wil.
  Een eenmalige aanpassing is ook mogelijk, zie de pakketten hierboven.

Nee.

 • Ten eerste houdt Rankify een competitie exclusiviteit. Dat betekent 1 klant binnen 1 branche per werkgebied. Wanneer een Fysiotherapeut onze diensten afneemt binnen 1 werkgebied, dan wordt er geen nieuwe Fysiotherapeut binnen hetzelfde werkgebied aangenomen zo lang het abonnement loopt. Een overlapping van werkgebied is mogelijk indien de overlapping minimaal is.
 • Rankify behoudt het recht een aanvraag af te wijzen.
 • Aanpassingen op de website (On-Page SEO) worden doorgevoerd door de persoon die hier bevoegd voor is. Dit kan een in-house IT persoon zijn, een tekstschrijver, of de website bouwer. Rankify kan dit (na toestemming) oppakken. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in WordPress SEO.
 • Zie het overzicht bij Incompany SEO abonnementen
 • Dit is verschillend per zoekwoord,werkgebied , concurrentie en branche. Lokale bedrijven op Goeree Overflakkee zullen veel sneller resultaat zien dan nationale bedrijven of internationale. 
 • Rankify pakt na overleg alles op zolang het abonnement loopt. SEO werkt veel beter bij lange trajecten, dus denk aan 1 jaar of 2 jaar.
 • Nee. Voor welk zoekwoord, voor welk werkgebied? Niemand kan garantie geven zonder de website te analyseren en de concurrentie. En garantie is nooit te geven omdat Google en jouw concurrentie ook niet stil zitten.
 • Websites staan online. Voor buitenlandse klanten werk ik gewoon op afstand, maar op locatie werken heeft zo zijn voordelen. Daarom kan SEO in Rotterdam, SEO in Japan, SEO in New York, allemaal prima. Zolang we elkaar verstaan! 

Online groeien? 

Dat doe je met Rankify!