SEO specialist inhuren

Wat wil jij bereiken?

 

Wat klanten te zeggen hebben:

Jeroen Weeteling (ElitePT)

Google review

Marco van Rankify is een zeer kundige en toegewijde SEO specialist. Rankify heeft de vindbaarheid op google van mijn bedrijf sterk verbeterd. Hieruit zijn veel leads en uiteindelijk meerdere klanten uit voort gekomen. Rankify is een aanrader !

Tim Kraaijvanger (Stormachtig)

Google review

Uitstekend SEO-bureau. Marco is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik dat als eerst van Marco, daarna hoor ik er pas van via andere blogs / SEO-mensen. Hij is gewoon 100% up-to-date en daarmee 100% SEO. Hij heeft oog voor de technische kant van SEO en dat is iets wat ik vaak mis bij andere SEO-bureaus. Kortom, aanrader!

Go-vapour (G0-Vapour)

Google review

Prima SEO bureau, Marco de eigenaar heeft veel verstand van zaken en onze vindbaarheid op Google is zichtbaar verbeterd.

Yvo Kraak (Bezonningsingenieur)

Google review

Marco heeft ons goed geholpen met de SEO van onze nieuwe site. Hij heeft direct een aantal aanpassingen gedaan. En op basis van zijn monitoring en gericht advies voegden wij relevante content toe.
Al met al werd werk uit onze handen genomen door een deskundige zodat wij meer overzicht en richting kregen.

 

Wat is een SEO specialist eigenlijk?

  • Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website hoger in een zoekmachine (search engine) zoals Google, Yandex, Baidu, Yahoo en Bing komt. Bekijk ook eens de sollicitatievragen die je zou kunnen stellen aan een SEO specialist en hoe wordt je een SEO specialist, om te zien wat deze specialisten eigenlijk moeten weten en doen. 
  • Een SEO expert houdt zijn SEO kennis altijd up-to-date met de nieuwste SEO technieken en het laatste nieuws in de industrie door bijvoorbeeld Google webmasters, diverse fora, SEO facebook groepen, of gewoon lid van een community te zijn zoals Internet Marketing Gold. 
Marco: seo specialist

Een marketing bureau of een SEO specialist inhuren?

De meeste ondernemers hebben er niet veel kaas van gegeten (om het organisch te houden). Ze hebben het misschien een keer voorbij horen waaien en denken hé… dat is wat voor mij, dat SEO! Ik kan wel een zetje gebruiken in Google om meer online bekendheid te krijgen, meer bezoekers en een hogere omzet binnen notime.

Ik heb ook zo een SEO mannetje (of vrouwtje) in ons team nodig die eventjes onze website bovenaan zet in Google. Dat zou niet meer moeten kosten dan een paar uurtjes werk… toch?

Helaas is het niet zomaar 'eventjes' gepiept. Alleen het technische seo kost al veel tijd om op order te hebben. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de snelheid, het bedenken van een strategie voor het optimaliseren van alle content op de website, of nieuwe verwijzingen krijgen door linkbuilding. Online marketing is er niet zomaar eventjes voor 'erbij', en vergt specialistische kennis. Wanneer je puur en alleen wilt focussen op SEO, heb je geen marketing bureau nodig, maar iemand die continu bezig is met zoekmachine optimalisatie.

Een echte Google SEO Consultant

Als ondernemer heb je het vaak te druk! 
Te druk om je met de nieuwste trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie en online marketing op de hoogte te houden. Elke dag worden er updates uitgevoerd, en telkens komen er nieuwe SEO technieken en algoritmes om de hoek kijken. De producten van Google zijn ook continu onderhevig aan vernieuwingen, verbeteringen en in sommige gevallen worden ze zelfs compleet stopgezet. Je kunt naast SEO ook in de zoekmachines adverteren (Search Engine Advertising) ! (Google ads, Bing ads, etc.) Er is dus tijd nodig om jouw kennis up te date te houden.

De echte SEO expert blijft dus up-to-date

Fulltime SEO specialisten blijven up-to-date door elke maand het nieuws in de industrie te volgen, en vooral vanuit het land waar alle updates eerst uit wordt gerold, Amerika. Elke ervaren SEO weet dat er altijd wel iets nieuws te leren is, en dat jarenlange ervaring niet altijd reden voor succes is. De laatste updates en nieuwste technieken worden veelal als eerst in Amerika uitgerold, dus als je de rest van de SEO experts in Nederland voor wil zijn, moet je daar op letten. Want helaas zijn er geen opleidingen om SEO te worden. Zou zoiets al uberhaupt bestaan, dan is het niet onwaarschijnlijk dat deze binnen notime verouderde informatie bevat.  Zo kun je inspelen op de komende updates. 

Een minder bekend iets wat een SEO specialist doet is het uitvoeren van SEO testen. Maar die informatie ga ik niet weggeven hier :--)

Vrijblijvend kennis maken?

Laat je gegevens achter, en ik neem z.s.m. contact met je op

Rankify reviews
Invalid Email
Invalid Number