SEO Rotterdam

Zoekmachine Optimalisatie
Voor elke Rotterdamse onderneming!

SEO Specialist in Rotterdam Rijnmond

Rotterdam, ook wel bekend als de grootste havenstad van Nederland heeft maar liefst meer dan 24.000 bedrijven volgens rotterdam.buurtmonitor. En om goed gevonden te worden tussen al deze bedrijven in Google en Bing is het niet meer vanzelfsprekend om jouw website alleen te hebben als visite kaartje.

Bedrijven hebben een stabiele basis nodig voor SEO om goed in alle zoekmachines te scoren. Sta je niet op de 1e pagina, dan mis je meer dan 90% van alle zoekers! En daar zitten ook jouw potentiële klanten tussen.

Wij helpen kansen te vinden en kansen te benutten. Door een goede analyse, en optimalisatie project helpen we jou scoren binnen de zoekmachines.

 • SEO In 6 stappen

 • 1. Overleg

  Wat zijn jullie drijfveren? Wat is jullie goal? Hoe kan SEO jullie een boost geven? We hebben een vragenlijst opgesteld om jullie het beste van dienst te zijn!

 • 2. Nul-meting

  Documentatie van de huidige aantallen bezoekers, pagina bezoeken, Google posities en meer... Alleen met deze gegevens kun je goed zien hoe de site vordering maakt. Heb je al SEO toegepast op je site, zelf of door een andere partij? Dan kan het langer duren voor je resultaten kan boeken.

 • 3. Full-SEO-Audit

  Is er low-hanging fruit? De diepgaande analyse brengt veel boven water. We gaan eerst het fundament goed bekijken en sterker maken door de problemen op te lossen. En dan goed te optimaliseren. We gaan geen huizen bouwen op zand.

 • 4. Targets

  Doelstellingen, goals, dreams en een tijdframe. Het is belangrijk voor je gaat beginnen om te zien wat je goals zijn. We denken met je mee en helpen je de juiste stappen te zetten. Wil je die pas zetten na de grondige analyse, geen probleem! 

 • 5. Optimaliseren

  Aan de slag met optimaliseren van de website! De content, de opmaak, de snelheid, en technisch. We pakken alle facetten op, zodat jullie van al onze SEO know-how kunnen profiteren. 

 • 6. Analyseren

  Na 2-3 maanden opnieuw targets bekijken, en blijven draaien. De gegevens kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks aan updates en verschuivingen onderhevig zijn. Het is daarom belangrijk om dit in de gaten te houden. Wat de ene maand goed werkt, kan de andere maand niet meer werken.

 • Waarom voor mij kiezen?

 • Passie voor wat ik doe!

  Niet iedereen heeft een passie voor zijn werk. En niet iedereen doet wat hij graag wil. Maar bij Rankify is dat anders. Rankify werkt met passie, en dat merk je. Maak een afspraak om te zien hoe wij jullie kunnen helpen.

 • SEO in Rotterdam Rijnmond

  Rankify werkt vanaf het eiland Goeree Overflakkee, een half uurtje ten zuiden van Rotterdam. SEO in de buurt dus! Wil je brainstormen of de mogelijkheden bespreken, laat het ons weten en we kunnen nader afspreken. 

 • On-page SEO

  Onze kennis is met name gericht op on-page SEO. Oftewel SEO die gericht is op de website zelf. Deze techniek zal met name in de toekomst het meest belangrijk worden. Backlinks die geen waarde toevoegen zullen steeds vaker worden genegeerd door Google, ook van startpagina's. Natuurlijk helpen we met linkbuilding, maar dat gaat pas extra goed lukken als de website er klaar voor is!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization: zoekmachine optimalisatie. 

Als SEO Bureau optimaliseren we de website zo, dat zoekmachines niet meer om de website heen kunnen. On-page SEO is het optimaliseren van alle onderdelen die OP de website te vinden zijn. Dit gaat vanaf 2018 een van de belangrijkste pijlers worden. Zonder goed opgezette content wordt het gelijk een stuk moeilijker om bovenaan te komen.

Content is King zeggen sommigen, maar dat is niet helemaal waar. Keywords en related keywords op je JUISTE plaats in de content is nog belangrijker voor goede SEO

Zoekmachines

Google is in Nederland de meest gebruikte zoekmachine, vandaar dat onze expertise als SEO Bureau daar het meest op gericht is. Daar worden de meeste testen voor uitgevoerd en daar hebben we de meeste kennis van in huis. 
Bing mag je echter niet vergeten, vandaar dat we altijd aanraden een Bing Webmaster account aan te maken, en er gebruik van te maken. 

Gebruik zoveel mogelijk kanalen om je doelgroep te bereiken. 

Autoriteit

Autoriteit worden kost tijd. Maar het is zeker mogelijk als je weet hoe SEO werkt. Als je vooral lokaal werkzaam bent zal het sneller gaan dan nationaal of internationaal. Eigenlijk is het voor elke onderneming interessant gezien te worden!  SEO in Rotterdam is belangrijk voor alle ondernemingen, groot en klein.

Sta je niet op pagina 1, dan mis je al 90% van de kansen. Met hoge autoriteit zullen mensen je "blijven" vinden! En dat is de kracht van SEO.

0%

Passie voor SEO!

 • Zin om samen te gaan groeien in Google?

  Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact op!

  Geeft eventueel een uitleg over de huidige stand van zaken omtrent jullie vindbaarheid en SEO. Hebben jullie al een SEO traject doorlopen? Zijn jullie door een SEO partij in de steek gelaten? Wat zijn jullie goals?

Invalid Email