SEO ABONNEMENT!


Voor elke onderneming!

ja-graag

Willen jullie ook hoger in Google scoren, maar je weet niet hoe?

Onze Crossfit klant WODprep steeg 984% binnen 8 maanden tijd!

WAT ANDERE KLANTEN OVER RANKIFY ZEGGEN:

Elite PT

Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Marco van Rankify is een zeer kundige en toegewijde SEO specialist. Rankify heeft de vindbaarheid op google van mijn bedrijf sterk verbeterd. Hieruit zijn veel leads en uiteindelijk meerdere klanten uit voort gekomen. Rankify is een aanrader !

De Rijke Veiligheid

Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Coaching

Marco heeft in een ochtend geholpen om uitleg te geven over de SEO en vindbaarheid binnen google. Hij heeft kennis van zaken en geeft concrete tips die zichtbaar effect hebben. Dank voor je moeite!

Fysio Moniek

Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Top service, heeft ons goed kunnen helpen met het optimaliseren van de website van de praktijk, waardoor we nu beter zijn te vinden via Google. Heeft veel kennis van zaken en levert snel werk. Een echte aanrader dus, voor als je hulp zoekt om de puntjes op de i te zetten voor je website.

Go-Vapour

Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Coaching

Prima SEO bureau, Marco de eigenaar heeft veel verstand van zaken en onze vindbaarheid op Google is zichtbaar verbeterd.

Prijzen

Wij rekenen per uur en bepalen aan de hand daarvan de maandelijkse kosten.

De onderstaande uren zijn de minimale aantal uren.

 

   

 • 1e maand:
 • Maandelijks opzegbaar
 • 3 maanden vooruit betalen
 • 6 maanden vooruit betalen

4 uur

Lite

 • 1e maand: € 349***
 • Maandelijks opzegbaar € 300
 • 3 maanden vooruit betalen € 840 (280 p/m)
 • 6 maanden vooruit betalen € 1560 (260 p/m)

8 uur

PRO

 • 1e maand: € 349***
 • Maandelijks opzegbaar € 560
 • 3 maanden vooruit betalen € 1560 (520 p/m)
 • 6 maanden vooruit betalen € 2880 (480 p/m)

Vragen

OVER ONZE SEO ABONNEMENTEN

De eerste maand wordt gebruikt voor een diepgaande analyse. Hiermee wordt duidelijker hoeveel uur er nodig gaat zijn om een bepaald doel te behalen. Zo een analyse kost bij de concurrentie soms wel enkele duizenden euro's, dus de waarde van zo een analyse ligt ver boven het maandelijkse bedrag.

 • Dat is mogelijk. Bekijk dan de overige SEO diensten die we aanbieden. (training, consultancy/coaching)
 • Dit is verschillend per zoekwoord,werkgebied , concurrentie en branche. Lokale bedrijven op Goeree Overflakkee zullen veel sneller resultaat zien dan nationale bedrijven of internationale. Een SEO abonnement waarbij we 4 uur per maand aanpassen zal veel langer duren om hoger te komen. Normaal gesproken is de eerste maand de diepgaande analyse, 2e maand oplossen problemen, in sommige gevallen is dat ook nog de 3e maand. Vanaf de 3e of 4e maand pas de huidige pagina's optimaliseren. 
  Daarom is een abonnement van 4 uur per maand niet aan te bevelen als je sneller resultaat wilt zien!
 • 1. Bij het SEO abonnement wordt binnen de overeengekomen pakket alles opgepakt om hoger in Google te scoren.
  2. Bij het werken intern, komen we werken bij jouw op locatie. Dit kan 1 keer per maand zijn, 1 keer per week, of maar eenmalig. De lijntjes korter, de effectiviteit omhoog.
  3. Intern op locatie is exclusief reiskosten.
  4. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen
 • Je kiest zelf hoe lang je een SEO abonnement afneemt! Het abonnement kan worden verlengt zolang men wil.  Een eenmalige aanpassing is ook mogelijk. Neem dan even contact op!

Nee.

 • Ten eerste houdt Rankify een competitie exclusiviteit. Dat betekent 1 klant binnen 1 branche per werkgebied. Wanneer een Fysiotherapeut onze diensten afneemt binnen 1 werkgebied, dan wordt er geen nieuwe Fysiotherapeut binnen hetzelfde werkgebied aangenomen zo lang het abonnement loopt. Een overlapping van werkgebied is mogelijk indien de overlapping minimaal is.
 • Rankify behoudt het recht een aanvraag af te wijzen.
 • We werken niet samen met grotere e-commerce bedrijven.
 • Aanpassingen op de website (On-Page SEO) worden doorgevoerd door de persoon die hier bevoegd voor is. Dit kan een in-house IT persoon zijn, of een website bouwer. Rankify kan dit echter na toestemming oppakken. Rankify is vooral gespecialiseerd in WordPress websites. 
 • Off-page aanpassingen zijn mogelijk na overleg.
 • Nee. De uren zijn het minimaal aantal uren. Extra uren worden achteraf berekend aan de hand van het vooraf ingesteld tarief. 
 • Abonnementen worden op maat aangeboden en zijn onder andere afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website. Een abonnement zit meestal tussen de 260 en 560 euro per maand. 
 • Rankify pakt na overleg alles op zolang het abonnement loopt. Hoe meer uren, hoe meer er opgepakt kan worden.
 • Voor welk zoekwoord, voor welk werkgebied? Niemand kan garantie geven zonder de website te analyseren en de concurrentie. En garantie is nooit te geven omdat Google en jouw concurrentie ook niet stil zitten.
 • Websites staan online. En online werken is niet plaats gebonden. SEO in Rotterdam, SEO in Japan, SEO in New York, dat maakt allemaal niet uit. Zolang we elkaar verstaan! Zo hebben we meerdere Amerikaanse klanten naast onze Nederlandse klanten.

HOE WERKT HET ABONNEMENT?

Analyseren


Hoe staat het er voor met jouw website:

Een SEO abonnement begint altijd met een volledige technische audit/diepgaande analyse. Hiermee sporen we problemen op, en kunnen we zien hoeveel aandacht de website nodig heeft. Tijdens deze analyse kijken we naar oa.

Website structuur, Errors, Indexatie, URL structuur, Structured data, Titels, Heading tags, Interne links, Backlinks, Foto/video optimalisatie, Website snelheid etc.

Zonder goede basis zal je nooit hoog gaan scoren in Google! Dan is het water naar zee dragen. Als de website vol met fouten staan, gaan we die eerst oplossen!

  SEO Rapportage op maat


Zien wat de voortgang is

Elke maand krijgt u een SEO rapportage van de voortgang. Deze wordt op maat gemaakt voor uw website! Live rapportage is ook mogelijk!

  Implementatie


De website optimaliseren om hoger te scoren

Met deze gegevens gaan we samen Goals opstellen. Waar zien we low-hanging fruit die we kunnen gebruiken om op korte termijn al resultaat te zien. Wat zijn de prioriteiten, en welke kanalen willen we gaan gebruiken. Wat zijn de wensen en wat is het einddoel. We bekijken de mogelijkheden in Facebook, Instagram, Youtube, of gewoon in e-mail campagnes. Bouwen wolkenkrabbers van content en optimaliseren met A/B tests.

SEO ABONNEMENT AANVRAGEN OF EVEN OVERLEGGEN? 

Laat dan je gegevens achter

Invalid Email