SEO Abonnement!

Voor elke onderneming!

ja-graag

Willen jullie ook hoger in Google scoren, maar je weet niet hoe?

Wist je dat uit onderzoek van Google blijkt dat 90% van mensen niet verder dan pagina 1 gaan?
Sta jij niet op pagina 1, dan mis je ook 90% van jouw potentiële klanten.

Een SEO abonnement is geschikt voor webwinkels, maar is ook belangrijk voor andere ondernemingen en dienstverleners zoals bijvoorbeeld makelaars, fysiotherapeuten, hypotheek verstrekkers, bouwbedrijven etc.

Vraag een gesprek aan om te zien hoe jullie meer klanten kunnen krijgen!

WAT KLANTEN OVER RANKIFY ZEGGEN:

Naam: J Weeteling
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Marco van Rankify is een zeer kundige en toegewijde SEO specialist. Rankify heeft de vindbaarheid op google van mijn bedrijf sterk verbeterd. Hieruit zijn veel leads en uiteindelijk meerdere klanten uit voort gekomen. Rankify is een aanrader !

Naam: L de Reus
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Coaching

Marco heeft in een ochtend geholpen om uitleg te geven over de SEO en vindbaarheid binnen google. Hij heeft kennis van zaken en geeft concrete tips die zichtbaar effect hebben. Dank voor je moeite!

Naam: Combi Trip
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Check

Uitstekende SEO analyses en advies. Aanbevolen!

Naam: A. Breen
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Abonnement

Top service, heeft ons goed kunnen helpen met het optimaliseren van de website van de praktijk, waardoor we nu beter zijn te vinden via Google. Heeft veel kennis van zaken en levert snel werk. Een echte aanrader dus, voor als je hulp zoekt om de puntjes op de i te zetten voor je website.

Naam: R. Vogelaar
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Analyse

Marco heeft ons super geholpen. De analyse die hij uitgevoerd heeft was erg gedetailleerd en we hadden er erg veel aan. Ook de aanbevelingen die hij deed waren erg goed en direct te implementeren. Nogmaals bedankt Marco!

Naam: R. Sinke
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Analyse

Super blij met alle op-en aanmerkingen om mijn website te verbeteren..
Ook goed uitgelegd aan de hand van een filmpje zodat ik wist wat er allemaal precies mee werd bedoeld. Op al mijn vragen kreeg ik spoedig een tevreden antwoord terug! Super bedankt!

Naam: Go-Vapour
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Coaching

Prima SEO bureau, Marco de eigenaar heeft veel verstand van zaken en onze vindbaarheid op Google is zichtbaar verbeterd.

Naam: J. Roetman
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Check

SEO Analyse is super, bedankt voor de goede tips! Zeker aan te raden als je hoger in google wilt komen en je bedrijf beter wilt promoten online.

Naam: L. Arenas
Rating: 5 sterren
Dienst: SEO Check

Goede, uitgebreide analyse van onze website mogen ontvangen. Duidelijk uitgelegd, cijfers en 'moeilijk behapbare begrippen' hapklaar verwoord. We kunnen weer verder met het verbeteren van onze website!

SEO ABONNEMENTEN

Rankify rekent met het aantal uren per maand. Hoe groter het marketing budget, hoe meer uur we kunnen maken, hoe sneller de veranderingen zichtbaar worden.

Al vanaf €260 per maand

Wij rekenen per uur en bepalen aan de hand daarvan de maandelijkse kosten. Het kleinste pakket is al beschikbaar voor 260 per maand (4 uur). Het grootste pakket (Pro) is 1040 per maand. Meer uur nodig? Neem even contact op om dit verder te bespreken. Laat uw gegevens achter zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

HOE WERKT HET ABONNEMENT?

Analyseren


Hoe staat het er voor met jouw website:

Een SEO abonnement begint altijd met een volledige technische audit/diepgaande analyse. Hiermee sporen we problemen op, en kunnen we zien hoeveel aandacht de website nodig heeft. Tijdens deze analyse kijken we naar oa.

Website structuur, Errors, Indexatie, URL structuur, Structured data, Titels, Heading tags, Interne links, Backlinks, Foto/video optimalisatie, Website snelheid etc.

Zonder goede basis zal je nooit hoog gaan scoren in Google! Dan is het water naar zee dragen. Als de website vol met fouten staan, gaan we die eerst oplossen!

  SEO Rapportage op maat


Zien wat de voortgang is

Elke maand krijgt u een SEO rapportage van de voortgang. Deze wordt op maat gemaakt voor uw website! Live rapportage is ook mogelijk!

  Implementatie


De website optimaliseren om hoger te scoren

Met deze gegevens gaan we samen Goals opstellen. Waar zien we low-hanging fruit die we kunnen gebruiken om op korte termijn al resultaat te zien. Wat zijn de prioriteiten, en welke kanalen willen we gaan gebruiken. Wat zijn de wensen en wat is het einddoel. We bekijken de mogelijkheden in Facebook, Instagram, Youtube, of gewoon in e-mail campagnes. Bouwen wolkenkrabbers van content en optimaliseren met A/B tests.

Vragen

OVER ONZE SEO ABONNEMENTEN

Ik zou graag een andere manier van samenwerking willen!

 • Dat is mogelijk. Bekijk dan de overige SEO diensten die we aanbieden. (training, consultancy/coaching)

Waarom is pas na enkele maanden verandering te zien?

 • Dit is verschillend per zoekwoord,werkgebied , concurrentie en branche. Lokale bedrijven op Goeree Overflakkee zullen veel sneller resultaat zien dan nationale bedrijven of internationale. Een SEO abonnement waarbij we 4 uur per maand aanpassen zal veel langer duren om hoger te komen. Normaal gesproken is de eerste maand de diepgaande analyse, 2e maand oplossen problemen, in sommige gevallen is dat ook nog de 3e maand. Vanaf de 3e of 4e maand pas de huidige pagina's optimaliseren. 
  Daarom is een abonnement van 4 uur per maand niet aan te bevelen als je sneller resultaat wilt zien!

Is het mogelijk om op locatie te werken?

 • 1. Bij het SEO abonnement wordt binnen de overeengekomen pakket alles opgepakt om hoger in Google te scoren.
  2. Bij het werken intern, komen we werken bij jouw op locatie. Dit kan 1 keer per maand zijn, 1 keer per week, of maar eenmalig. De lijntjes korter, de effectiviteit omhoog.
  3. Intern op locatie is exclusief reiskosten.
  4. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen

Hoe lang duurt SEO?

 • Je kiest zelf hoe lang je een SEO abonnement afneemt! Het abonnement kan worden verlengt zolang men wil.  Een eenmalige aanpassing is ook mogelijk. Neem dan even contact op!

Kan iedereen een abonnement afsluiten?

Nee.

 • Ten eerste houdt Rankify een competitie exclusiviteit. Dat betekent 1 klant binnen 1 branche per werkgebied. Wanneer een Fysiotherapeut onze diensten afneemt binnen 1 werkgebied, dan wordt er geen nieuwe Fysiotherapeut binnen hetzelfde werkgebied aangenomen zo lang het abonnement loopt. Een overlapping van werkgebied is mogelijk indien de overlapping minimaal is.
 • Rankify behoudt het recht een aanvraag af te wijzen.
 • We werken niet samen met grotere e-commerce bedrijven.

Wie doet de aanpassingen op de website?

 • Aanpassingen op de website (On-Page SEO) worden doorgevoerd door de persoon die hier bevoegd voor is. Dit kan een in-house IT persoon zijn, of een website bouwer. Rankify kan dit echter na toestemming oppakken. Rankify is vooral gespecialiseerd in WordPress websites. 
 • Off-page aanpassingen zijn mogelijk na overleg.

Wat is het kleinste abonnement?

 • Abonnementen worden op maat aangeboden en zijn onder andere afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website. Een abonnement zit meestal tussen de 260 en 1999 euro per maand. Rankify biedt ook de mogelijkheid 1 of enkele pagina's op de website te optimaliseren.

Wordt met elk abonnement echt alles aangepakt?

 • Rankify pakt na overleg alles op zolang het abonnement loopt. Minimale afname voor het abonnement is 3 maanden.

Komt mijn website gegarandeerd op nummer 1?

 • Voor welk zoekwoord, voor welk werkgebied? Niemand kan garantie geven zonder de website te analyseren en de concurrentie. En garantie is nooit te geven omdat Google en jouw concurrentie ook niet stil zitten.

Is Rankify aan een plaats, regio of land gebonden?

 • Websites staan online. En online werken is niet plaats gebonden. SEO in Rotterdam, SEO in Japan, SEO in New York, dat maakt allemaal niet uit. Zolang we elkaar verstaan! Zo hebben we meerdere Amerikaanse klanten naast onze Nederlandse klanten.

Ik heb een andere vraag!

SEO ABONNEMENT AANVRAGEN? 

Invalid Email