SEO consultant | Marco Logmans

Consulting Diensten

Ik biedt consulting op locatie aan, om jullie bedrijf te helpen aan meer leads en klanten. Werk samen om de beste resultaten te verkrijgen en jouw omzet te laten groeien.

Jeroen Weeteling (ElitePT)

Google review

Marco van Rankify is een zeer kundige en toegewijde SEO specialist. Rankify heeft de vindbaarheid op google van mijn bedrijf sterk verbeterd. Hieruit zijn veel leads en uiteindelijk meerdere klanten uit voort gekomen. Rankify is een aanrader !

Tim Kraaijvanger (Stormachtig)

Google review

Uitstekend SEO-bureau. Marco is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik dat als eerst van Marco, daarna hoor ik er pas van via andere blogs / SEO-mensen. Hij is gewoon 100% up-to-date en daarmee 100% SEO. Hij heeft oog voor de technische kant van SEO en dat is iets wat ik vaak mis bij andere SEO-bureaus. Kortom, aanrader!

Go-vapour (G0-Vapour)

Google review

Prima SEO bureau, Marco de eigenaar heeft veel verstand van zaken en onze vindbaarheid op Google is zichtbaar verbeterd.

Yvo Kraak (Bezonningsingenieur)

Google review

Marco heeft ons goed geholpen met de SEO van onze nieuwe site. Hij heeft direct een aantal aanpassingen gedaan. En op basis van zijn monitoring en gericht advies voegden wij relevante content toe.
Al met al werd werk uit onze handen genomen door een deskundige zodat wij meer overzicht en richting kregen.

SEO consulting is werken met een SEO expert in zoekmachine optimalisatie om jouw website hoger te laten scoren in Google. Het begint met analyseren van de website om ervoor te zorgen dat de website goed in elkaar steekt, voordat de rest van de website wordt geoptimaliseerd. Mijn taak als SEO consultant is het ontdekken van mogelijkheden voor verbetering en het bieden van oplossingen om jouw bedrijf te helpen meer online exposure en omzet te krijgen.

Dit gebeurt op locatie als Inhouse SEO specialist

SEO is goed voor zowat elk bedrijf met een website. Of het nu gaat om het verbeteren van de lokale zoekresultaten of het krijgen van landelijke nationale rankings. Hoe beter de website is geoptimaliseerd en hoe groter de website wordt, des te vaker je wordt gezien, en als autoriteit gebruikt. Online exposure is naar mijn weten goed voor elk bedrijf, of het nu ZZP, MKB of groot bedrijf is. 

We werken met lokale als met internationale bedrijven. Maar de meeste bedrijven waar ik mee heb gewerkt in de afgelopen jaren waren afhankelijk van hun vindbaarheid in Google. Daarom hadden ze ook een goed marketing budget, want SEO kun je niet doen binnen 30 uurtjes. De beste tijd om na te denken over SEO is vandaag! Verspil geen tijd en energie op zoek naar de goedkoopste SEO oplossing, want hoe langer je zelf op zoek gaat, des te meer je voor de voeten gaat lopen van een SEO consultant. 

SEO heeft geen "klaar is kees" optie. Wil je gewoon de basis goed hebben staan, dan kun je voldoen met een uur of 20. Wil je echt beter gevonden worden, dan moet je wel denken aan 100+ uur, oftwel een jaar traject. En daar horen wekelijkse of maandelijkse meetings en rapportages bij. Uit ervaring weet ik dat het niet mogelijk is om een team alles in 1 keer te laten doen.

Gaandeweg zullen er aanpassingen gedaan moeten worden, want de concurrentie staat niet stil, en Google ook niet. Elke paar maanden zijn er nieuwe Google updates, die jouw rankings kunnen beïnvloeden. De maandelijkse rapportage is belangrijk om de voorgang in de gaten te houden. En ik raad ten strengste af om dagelijks naar de rapportages te kijken. Je heb een ijkpunt nodig bij het begin, en daar de voortgang mee vergelijken. 

Marco: seo specialist

Waarom SEO

SEO helpt de kwaliteit van websites te verhogen door betere content, betere navigatie en de website gebruiksvriendelijker te maken. Zoekmachine optimalisatie is belangrijker dan ooit vanwege de enorme hoeveelheid concurrerende websites die vandaag de dag online staan. Is jouw bedrijf klaar voor succes? Neem dan contact op, om te zien wat Rankify voor jullie kan betekenen.

Als SEO expert, help ik al 7 jaar websites hoger te laten scoren in zoekmachines.

Het is geen geheim dat scoren op de eerste pagina van Google meer geld in het laatje brengt.

Op welke manier werkt Rankify?

Rankify volgt de richtlijnen van Google op voor het verbeteren van websites, maar soms neemt ze er een stapje buiten als het ten goede komt van de website!

Want als het op SEO aankomt, verspillen veel bedrijven hun tijd door te kiezen voor een snelle oplossing. En zo werkt dat niet. SEO is een continu proces met veel uitdagingen. De best practices kunnen volgen met digitale marketing, helpt, maar niet altijd. Neem daarom vandaag nog contact met mij op en laten we een eerste consult opzetten. We kunnen de behoeften van jullie project bespreken, doelstellingen voor het bedrijf opstellen en een SEO strategie ontwikkelen die geschikt is voor jullie website.

Werkzaamheden

Website audit

Een volledige website audit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit en de inhoud van de website. In veel gevallen komen er problemen naar voren die invloed hebben op de vindbaarheid van de website. De analyse gebeurt aan de hand van een grote checklist, waardoor problemen opgespoord worden, die moeten worden opgelost, nog voordat de content wordt geoptimaliseerd. Er wordt dan gekeken naar onder andere: indexatie, configuratie, interne linken, etc. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgezet. Een diepgaande SEO audit is een van de belangrijkste onderdelen van SEO die de echt SEO specialist onderscheid van de rest.

Onpage SEO

On-page SEO betekent niet alleen maar content optimaliseren, maar het gaat nog veel dieper. Allereest begint het met het selecteren van de juiste zoekwoorden. En dat is een proces an-sich. Daarna wordt er gekeken welke pagina het best bij deze zoekwoorden zou passen. Bestaat die niet, dan gaan we de pagina bouwen. Het analyseren van de concurrenten is hierin cruciaal. Je gaat niet zomaar wat typen! Het gaat van website layout tot content op de juiste plaat zetten. Als SEO consultant geef ik de aanbevelingen hiervoor. Ook hou ik toezicht over de implementatie. Daarbij zorgen we ervoor dat alle titels, meta beschrijvingen, interne links, en alle andere onderdelen goed staan.

Zoekwoorden onderzoek

Door keyword mapping en een diepgaand zoekwoorden onderzoek weet je waar je op gevonden wilt worden. Het heeft geen nut om zomaar lukraak te gaan bloggen, want dat is zonde van je tijd. Bedrijven die dit toch doen hebben geen besef van de problemen die dit kunnen veroorzaken op de lange termijn. Nog niet gesproken over het weggooien van geld door deze aanpak. Tijdens het onderzoek krijg je ook een beter idee wie de concurrenten zijn. Ik neem daarom ook de concurrenten mee in het onderzoek zodat we goed kunnen zien waar zij allemaal op worden gevonden. Alle zoekwoorden worden dan netjes in een overzicht geplaatst, en we werken met silo's.

Maandelijkse SEO rapportages

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle SEO campagne is het beoordelen van de resultaten en het aanpassen van de aanpak als er dingen worden opgemerkt. Denk hier bijvoorbeeld aan nieuwe SEO trends, Google algoritme updates, en gewoonweg nieuwe kansen. Om jullie te helpen zien wat de voorgang is, ontvang je een maandelijks SEO rapport met de belangrijkste cijfer. Transparantie is een groot onderdeel van Rankify's SEO consulting diensten, en daarom is het belangrijk om te weten wat de resultaten zijn, wat er is gebeurd, en wat we gaan doen. Na het ontvangen van dit maandelijkse rapport, kan een SEO consultant een meeting inplannen om de resultaten te bespreken.

Bekijk ook de case study's

Bekijk ook onze case study's hier: https://rankify.nl/seo-case-study/

Vrijblijvend kennis maken met jouw nieuwe SEO consultant?

Laat je gegevens achter, en ik neem z.s.m. contact met je op

Invalid Email
Invalid Number