SEO Bureau #1 in Google

Online groeien met data-gedreven zoekmachine optimalisatie!

(Search Engine Optimization)

Zoekmachine Optimalisatie Stappenplan

Website optimalisatie bestaat uit honderden onderdelen. Hieronder staat een overzicht van het verloop van een gemiddeld SEO zoekmachine optimalisatie strategie.

  • Fase 1: Analyseren van de website of webshop door een SEO Specialist
  • Fase 2: Problemen oplossen en instellingen op website niveau
  • Fase 3: Problemen verhelpen en instellingen op pagina niveau
  • Fase 4: Optimaliseren bestaande content
  • Fase 5: Nieuwe content, backlinks (linkbuilding), social media, conversie optimalisatie etc.

WAAROM EEN SEO BUREAU?:

SEO LATEN DOEN? Bekijk wat klanten zeggen over Rankify:

Online Marketing Bureau of alleen SEO Bureau?

Rankify is gespecialiseerd in 1 ding, SEO.  En dat doen we voor 100%!
Als SEO bureau helpt Rankify jouw bedrijf hoger in Google en Bing te scoren.
Neem contact op om te zien wat we voor jullie kunnen betekenen. 

WEBSITE OPTIMALISATIE OP MAAT

Jouw website boven je concurrentie!

Het aantal bedrijven dat online werkt stijgt met de dag, maar ook bedrijven die offline werken hebben een duidelijke online aanwezigheid nodig om vandaag de dag nog concurrerend te zijn! Elk jaar groeit het aantal online zoekopdrachten met tientallen procenten. Neem een bedrijf in de hand die weet hoe je beter online vindbaar kan worden. Met zoekmachine optimalisatie door een SEO Bureau.

Een SEO Bureau inhuren voor meer omzet

Je kan duizenden euro's uitgeven aan een nieuwe, mooie website, en alle teksten laten schrijven door tekstschrijvers, toch is dat geen garantie voor goede posities in Google. Een veel voorkomend probleem is dat er indexatie problemen zijn. Website designers zijn goed in hun vak, maar laat SEO over aan een SEO bureau. Online vindbaar worden begint bij een geoptimaliseerde website.

JOUW SEO LATEN DOEN DOOR ONS?

Hogere posities in Google begint met goede website optimalisatie. Laat je ontzorgen!

Content

Content is King.. is een fabel. Je hoeft geen neerlandicus of tekstschrijver in te huren om jouw teksten zo mooi en correct te maken om je website hoger te krijgen en een autoriteit te worden. Er zijn wel belangrijkere dingen om hoger te komen in de zoekmachine! Benieuwd wat precies? Neem contact op met om jouw SEO strategie te bespreken. Rankify helpt je op weg!

Techniek

Begin met een goede basis. Je bouwt geen huis op zand, daarom bouw je ook geen website op design alleen! (Een webdesign kan mooi zijn, maar ook een struikelblok voor SEO).

SEO nodig?

Wil je hoog scoren in Google, Bing, Yahoo, Baidu of Yandex en meer websitebezoekers krijgen? Dan zal je een goede basis nodig hebben om goed te kunnen scoren, of zo een gigantisch marketing budget gebruiken dat je website niet belangrijk is. Denk hier bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Nike, Mc Donalds etc. Deze hebben een goed geoptimaliseerde website minder nodig, want men kent het werk al. Denk je aan fast food, dan denk je aan.....

Websites met de meeste kans van slagen in de zoekmachines hebben toch al gauw de volgende onderdelen nodig:

  • Een snelle website op desktop en mobiel die niet door afbeeldingen, effecten of sliders worden vertraagd.
  • De website heeft een goede structuur nodig, waar men eenvoudig kan navigeren en goed kan onderscheiden op welke 'plek' in de website zitten. Dus in welke categorie, subcategorie etc.
  • Duidelijke en goed gebruik van URL's, zonder rare tekens en spaties, hoofdletters en kleine letters. Denk hier bijvoorbeeld aan de URL, maar ook aan de interne hyperlinks naar andere pagina's.
  • Al deze problemen zijn vaker de reden waarom je niet goed gevonden wordt, en geen mooie teksten of een mooi design. 

Naast een goede technische basis moet je website er ook gebruiksvriendelijk en goed uitzien. Toch moet je niet vergeten dat je zonder naamsbekendheid en goed marketing budget je al een eind kan komen met het targeten van de juiste zoekwoorden en backlinks. Vragen over wat Rankify doet? Neem contact op. 

SEO Bureau

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat eigenlijk gewoon wil zeggen dat je bovenaan in de zoekmachine (denk aan Bing, Google) wil komen voor bepaalde zoektermen d.m.v online marketing en linkbuilding.

Dat is waar SEO Bureau Rankify zich op richt. Wil je meer weten hoe we aan deze kennis komen? Neem contact op. Een SEO Specialist weet wat er speelt in de industrie en zal Google goed in de gaten houden. Hoe meer je graaft en hoe meer je te weten komt des te langer het duurt dat je nog meer te weten komt of iets nieuws leert. Toch blijf je als bureau of SEO specialist nooit uitgeleerd! 

Hou onze Social Media kanalen in de gaten voor seo optimalisatie advies en updates!

Scoren!

Zodra de basis van je website goed is geregeld na een grondige SEO Check kun je pas gaan kijken naar de inhoud van de website! Zonder deze basis is het echt water naar zee dragen! Hoger in Google komen kost tijd. Het is niet ongebruikelijk dat je eventjes een dip ziet na 2-3 maanden, en dan pas vanaf 4-6 maanden de echte stijging. Een autoriteit worden binnen een branche gebeurt niet binnen 1 dag. Tijdens een 1 jarig SEO traject raden we aan om 2 of 3 extra analyses uit te voeren om te zien of er geen nieuwe problemen zijn ontstaan. Een SEO specialist neemt dan nog eens goed de website onder de loop. Resultaten kun je pas verwachten als je de website goed in elkaar hebt gezet. 

Is er nog iets nodig naast of na "search engine optimization"?

1 van de belangrijkste pijlers tijdens een SEO campagne is het bijhouden van conversies. Zodra de rankings/posities verbeteren van de website/webshop zul je ook apart moeten stilstaan bij conversie optimalisatie. De bezoeker of gebruiker moet wel converteren. 

Over ons

Zodra je hoger wil komen in Google moet je kiezen voor de juiste partij om hier bij te helpen. Wij helpen ondernemers meer online zichtbaarheid te krijgen. Betere vindbaarheid resulteert in grotere naamsbekendheid. En dat resulteert weer in het vertrouwen in jouw merk of naam. Dat allemaal bij elkaar helpt bij het groeien van de onderneming!

Ben jij gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, New York of Tokyo? Geen probleem, wij werken met allerlei partijen in binnen en buitenland. Wil je een gratis scan van je site? Gebruik dan de chat functie en volg de aanwijzingen, of vraag naar de mogelijkheden. 

Mail naar info@rankify.nl of bel 0187 82 0187 om contact op te nemen.

ERVAAR ZELF DE KRACHT VAN EEN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU

Neem contact op met Rankify SEO Bureau

Laat je gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen, of BEL: 0187 82 0187 voor direct contact met een SEO Specialist.

Invalid Email
Invalid Number