SEO BUREAU 

Online groeien met data-gedreven zoekmachine optimalisatie!

Search Engine Optimization

WAAROM JIJ EEN SEO BUREAU WIL:

Zoekmachine Optimalisatie Stappenplan

Website optimalisatie bestaat uit honderden onderdelen. Hieronder staat een overzicht van het verloop van een gemiddeld SEO zoekmachine optimalisatie strategie.

  • Fase 1: Analyseren van de website of webshop
  • Fase 2: Problemen oplossen en instellingen op website niveau
  • Fase 3: Problemen verhelpen en instellingen op pagina niveau
  • Fase 4: Optimaliseren bestaande content
  • Fase 5: Nieuwe content, externe links (backlinks), social media, conversie optimalisatie etc.

SEO LATEN DOEN? Bekijk wat 17 klanten zeggen over Rankify:

L de Reus

google review

Marco heeft in een ochtend geholpen om uitleg te geven over de SEO en vindbaarheid binnen google. Hij heeft kennis van zaken en geeft concrete tips die zichtbaar effect hebben. Dank voor je moeite!

D Heijnsbroek

google review

Snel, goed en fijn geholpen met onze website en bekendheid!

R Vogelaar

Google review

Marco heeft ons super geholpen. De analyse die hij uitgevoerd heeft was erg gedetailleerd en we hadden er erg veel aan. Ook de aanbevelingen die hij deed waren erg goed en direct te implementeren. Nogmaals bedankt Marco!

Online Marketing Bureau?

Rankify is gespecialiseerd in 1 ding, SEO.  En dat doen we voor 100%!
Als SEO bureau helpen we jouw bedrijf graag hoger in Google en Bing te ranken.
Neem contact op voor specifiek SEO advies.

Jouw website boven je concurrentie!

Het aantal bedrijven dat online werkt stijgt met de dag, maar ook bedrijven die offline werken hebben een duidelijke online aanwezigheid nodig om vandaag de dag nog concurrerend te zijn! Elk jaar groeit het aantal online zoekopdrachten met tientallen procenten. Neem een bedrijf in de hand die weet hoe je beter online vindbaar kan worden. Met zoekmachine optimalisatie door een SEO Bureau.

WEBSITE OPTIMALISATIE OP MAAT

JOUW SEO LATEN DOEN DOOR ONS?

Hogere posities in Google begint met goede website optimalisatie. Laat je ontzorgen!

SEO Content

Content is King.. fabel. Je hoeft geen neerlandicus of tekstschrijver in te huren om jouw tekst zo mooi en correct te maken om je website hoger te krijgen en een autoriteit te worden. Er zijn wel belangrijkere dingen om hoger te komen in de zoekmachine! Benieuwd wat precies? Neem contact op met om jouw SEO strategie te bespreken. Rankify helpt je op weg!

Techniek

Mobiel vriendelijk, snel, optimale afbeeldingen, goede website structuur, correcte url structuur en nog veel meer van deze onderdelen zijn vaker de schuldige om niet hoger te komen dan mooie teksten. En natuurlijk niet te vergeten de belangrijkste factoren voor het hoger komen.. zoektermen. 

Search Engine

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat eigenlijk gewoon wil zeggen dat je bovenaan in de zoekmachine (denk aan Bing, Google) wil komen voor bepaalde zoektermen d.m.v online marketing. Dat is waar SEO Bureau Rankify zich op richt. Wil je meer weten hoe we aan deze kennis komen? Neem contact op. Een SEO Specialist weet wat er speelt in de industrie en zal Google goed in de gaten houden. Hou onze Social Media kanalen in de gaten voor seo optimalisatie advies en updates!

Scoren!

Zodra de basis van je website goed is geregeld na een grondige SEO Check kun je pas gaan kijken naar de inhoud van de website! Zonder deze basis is het echt water naar zee dragen! Hoger in Google komen kost tijd. Het is niet ongebruikelijk dat je eventjes een dip ziet na 2-3 maanden, en dan pas vanaf 4-6 maanden de echte stijging. Een autoriteit worden binnen een branche gebeurt niet binnen 1 dag. Tijdens een 1 jarig SEO traject raden we aan om 2 of 3 extra analyses uit te voeren om te zien of de aanpassingen daadwerkelijk zijn uitwerking hebben gehad, en of er nieuwe problemen zijn ontstaan. Als 1 van de belangrijkste pijlers is het bijhouden van conversies. Zodra de rankings/posities verbeteren van de website/webshop zullen we ook apart stilstaan bij conversie optimalisatie en kijken of de autoriteit in de markt is gestegen.

Onze Video

ERVAAR ZELF DE KRACHT VAN EEN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU

Neem contact op met Rankify SEO Bureau

Vul onderstaand formulier in, of BEL: 0187 82 0187 voor direct contact met een SEO Specialist

Invalid Email
Invalid Number