INTERNET MARKETING  |
GOEREE OVERFLAKKEE

Voor elke onderneming en organisatie!

ja-graag

Internet Bureau

Je hebt intussen geleerd hoe belangrijk het is om goed vindbaar in Google te komen, dat je je omzet kan verdubbelen, en je weet alleen niet waar je moet beginnen!?

Komt dat bekend voor? Of weet je waar je moet beginnen, maar je hebt geen tijd en geen medewerkers in je bedrijf die dit uit kunnen voeren?

Maakt niet uit! Wij ontzorgen!

Hieronder een voorbeeldje van een website die in december 2017 is gestart, en meer en meer bezoekers ontvangt en meer en meer omzet genereert, en dat alleen nog maar met SEO!

flinke-stijging-na-google-update

Online Marketing Bureau Gevestigd in Middelharnis

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

annebelle-breen

A. Breen

Top service, heeft ons goed kunnen helpen met het optimaliseren van de website van de praktijk, waardoor we nu beter zijn te vinden via Google. Heeft veel kennis van zaken en levert snel werk. Een echte aanrader dus, voor als je hulp zoekt om de puntjes op de i te zetten voor je website.

YourBestSkin

Designation

Onlangs heb ik de 1op1 SEO training gedaan met Marco. Dit heeft mij heel goed geholpen! Ik heb een schoonheidssalon, en wilde graag meer weten over hoe mijn website hoger te laten uitkomen in de zoekresultaten van Google. Door de training heb ik hier veel over geleerd. Marco legt alles begrijpelijk uit.

Hoe werken de marketing specialisten? 

 • Overleg

  Wat zijn de problemen. Waar wil je naartoe. Hoe gaat de samenwerking er uit zien. 
  De knelpunten moeten boven water komen als die er zijn. Zodra we dat weten kunnen we kijken naar de strategie: Social Media zoals Facebook of Instagram. Gaan we Youtube adverteren? Of puur op organisch focussen om altijd goed vindbaar te worden in Google, zonder extra kosten.

 • Audit / Analyse

  Als je merkt dat jouw auto niet zo snel meer kan rijden, dan kun je wel een mooie spoiler op je auto zetten, maar hij zal daar niet harder van gaan rijden. Je zult dus naar de belangrijke onderdelen van een website moeten kijken zoals een huisarts de patiënt onderzoekt om te kijken wat er allemaal mis is. Doe je dat niet, dan kan al je energie en tijd nutteloos zijn voor het toepassen van SEO! Zonder analyse bouw je op zand. 

  Zodra je aan boord bent met Rankify raden we je eerst aan de Website check uit te voeren voor we een plan op gaan stellen. 

 • Implementeren

  Waar zien we low-hanging fruit die we kunnen gebruiken om op korte termijn al resultaat te zien. Wat zijn de prioriteiten, en welke kanalen willen we gaan gebruiken. Wat zijn de wensen en wat is het einddoel. We bekijken de mogelijkheden in Facebook, Instagram, Youtube, of gewoon in e-mail campagnes. Bouwen wolkenkrabbers van content en optimaliseren met A/B tests.

 • Heranalyseren

  Elke maand zien we de voortgang in een rapportage. Waar moeten we bijspijkeren, hoe ver zijn we al gevorderd richting het doel.

  We kijken naar de Conversies, de rankings, de bezoekers data etc. Hiermee kunnen we maandelijks of per kwartaal bijsturen om tot het doel te bereiken. 

  Je kunt natuurlijk ook maandelijkse goals hebben ipv 1 grote goal! 

Vragen?

Vragen over online marketing Goeree Overflakkee

Is Rankify een Flakkees bedrijf?

 • Yes. Rankify is gevestigd in Middelharnis, en houd ook kantoor in Sommelsdijk. Online marketing is niet aan plaats gebonden. Dus als je in Oude-Tonge, Ooltgensplaat of Den Bommel woont aan de oostkant, of dat je in Stellendam, Goedereede of Ouddorp woont. 

Hoe lang duur een traject?

 • Alhoewel Rankify 100% gespeciliseerd is in SEO, moet je geen resultaten verwachten na 1 of 2 weken. Zo werkt het internet niet, en zo werkt Google of Bing ook niet. Resultaten groeien langzaam maar zeker. En hoe groter de waarde wordt van je website, hoe sneller het kan gaan. Sta je onderaan, dan kan het langer duren.

Waarom kan een traject enkele maanden duren?

 • Optimalisatie is te vergelijken met het tunen van een auto. Je kunt de eerste stappen redelijk snel zetten, maar wil je de top bereiken moet je toch echt in de details gaan kijken. En hoe groter de competitie is, hoe eerder je in de details moet gaan kijken!!!! 
  Een voorbeeld is 1 van de pagina's WordPress SEO.. die duurde 5 maanden om op de 1e pagina te komen, zonder dat er veel gedaan werd aan de pagina zelf, behalve finetuning.

Moeten er dingen verandert worden aan mijn website?

 • Aanpassingen op de website (On-Page SEO) hebben vandaag de dag redelijk snel effect. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie, dus zonder optimalisatie aan je website, is het zinloos over SEO te praten.

Wat is het kleinste abonnement?

 • Abonnementen worden op maat aangeboden. Als je alleen SEO wilt, dan begin je met 260 euro per maand. Wil je Adwords inzetten, of social media, dan wordt alles echt op maat aangeboden. 

Binnen hoeveel tijd kan ik verandering zien zodat ik beter gevonden wordt in Google?

 • Dit is verschillend per zoekwoord,werkgebied , concurrentie en branche. Lokale bedrijven op Goeree Overflakkee zullen veel sneller resultaat zien dan lokale bedrijven in Rotterdam, Amsterdam of Parijs.

Komt mijn website gegarandeerd op nummer 1?

 • Dit is niet te garanderen! 

Ik heb een andere vraag!

Meer informatie?