Blog verkopen?

Weet jij ook niet meer wat je met je blog moet doen? Heb je geen tijd meer om nieuwe blogs te schrijven, of om de oude blogs te updaten? Dan is het misschien tijd om je blog te verkopen. Want zomaar je website verwijderen of ten onder laten gaan is natuurlijk zonde.

Verkoop je blog

Stuur een berichtje naar info@rankify.nl met de volgende informatie:

  1. Domeinnaam
  2. Branche (reis/werk/keuken/marketing etc)
  3. Jaar van lancering
  4. Aantal artikelen op de website
  5. Aantal maandelijkse bezoekers
  6. Aantal maandelijkse pagina weergaven
  7. Vraagprijs
  8. Reden van verkoop

Of vul het onderstaande formulier in.

Naam
E-mail
Domeinnaam die je wilt verkopen
Jaar lancering website
Aantal maandelijkse bezoekers
Aantal maandelijkse pagina weergaven
Huidige inkomsten uit de website
Reden van verkoop:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Surfer SEO is 1 van de beste SEO tools die je niet mag missen.

Met Surfer SEO scoor je hoger in Google, zonder backlinks!

Blogs kopen

Rankify is op zoek naar betrouwbare, en unieke blogs. Dat kunnen van uiteenlopende onderwerpen zijn, van mama blog, tot tech blog. Schroom niet om gewoon even contact op te nemen.

De waarde van jouw blog?

De waarde van een blog is afhankelijk van het type blog, en de manier van inkomsten die er nu mee worden gegenereerd.

Heeft jouw blog 10 bezoekers per maand, en bestaat hij uit 10 blogs? Dan is die vermoedelijk niet zoveel waard. Maar wanneer de website tientallen of zelfs honderden pagina’s bevat, en veel bezoekers krijgt, dan zal de waarde alleen maar oplopen. Want hoe meer bezoekers een website krijgt, des te interessanter is het voor ons om hem over te nemen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of jouw blog ‘volgers’ heeft, op welke manier dan ook. Dit kan door social media zijn, of door nieuwsbrieven. Hoe meer nieuwsbrief abonnees des te interessanter een overname is.

Blogs met advertenties verkopen (Google Adsense)

Als je geld verdient met je blog door advertentieruimte te verkopen, zoals met Google Adsense, wordt de waarde aan de hand daarvan berekend. Google betaalt je namelijk voor de advertenties die getoond worden op je website, en niet hoeveel mensen erop klikken. Dit kan interessant zijn wanneer de blog honderden of duizenden bezoekers per maand ontvangt. Hoe meer bezoekers de blogs ontvangen, des te meer er verdient kan worden.

Wanneer de blog honderden of duizenden bezoekers per maand ontvangt, en Google Adsense op de website draait, zijn we nog meer geïnteresseerd. En dan maakt het niet uit, of de blogs in het Nederlands zijn geschreven of in het Engels. Want ook voor onze Engelstalige klanten zijn we op zoek naar blogs. Deze mogen in allerlei branches zijn, van beauty, tot hypotheken en verzekeringen.

Affiliate blog verkopen

Heb jij een blog te koop die al langere tijd draait, en waar je commissies mee verdient, dan willen we zeker van je horen. Want hoe hoger de maandelijkse inkomsten zijn, des te waardevoller de blog wordt.

Om de waarde te bepalen horen we graag welke vormen van inkomsten er worden gebruikt, en wat ze precies zijn per kanaal.

Meer weten? Stuur een email naar info@rankify.nl

Marco's expertise is ook te vinden op:

Frankwatching logo
Marketingfacts logo
Emerce logo
Marco

100% SEO Marco Logmans is een SEO specialist (Zoekmachine optimalisatie). Hij houdt zich vooral bezig met on-page SEO, technisch SEO, website analyses, en houd er van om rankings van klanten door het dak te laten gaan.